Regisztráció

A Bayer Gazda Haszna akciójában való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztráció után lesz lehetősége kiválasztani, hogy árkedvezményt szeretne igénybe venni vagy szakmai ajánlataink közül szeretne választani az akció keretében. A két akciós ajánlat közül csak az egyiket veheti igénybe. Választás előtt, kérjük, olvassa el a két lehetőségről szóló tájékoztatót, valamint az akció szabályzatot, mert választását később nem módosíthatja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Belépéshez szükséges adatok

Ezek az adatok az Ön felhasználó fiókjának a létrehozatalához és a későbbiekben az oldalra való belépéshez szükségesek. Amennyiben nem adja meg ezeket az adatokat a regisztráció nem végezhető el.

Azonosításhoz szükséges adatok

Az Akció szabályzatának megfelelően az Akcióban való részvétel korlátozott, így az Ön részvételi jogosultságát az MVH számának és nevének, vagy cégnevének megadásával tudja igazolni a regisztráció során. Amennyiben nem adja meg ezeket az adatokat a regisztráció nem végezhető el.

termesztett kultúrák

Kérjük, egész számra kerekítve adja meg!

kukorica*

ha

kalászos kultúrák*

ha

napraforgó*

ha

repcefélék*

ha

almatermésűek*

ha

csonthéjasok*

ha

szőlő*

ha

Az Akció szabályzatának megfelelően, Ön az adott növényvédőszer engedélyokiratában előírt mennyiség erejéig válik jogosulttá az Árkedvezményre illetve a Szakmai ajánlatra. Ennek ellenőrizhetősége érdekében kérjük, hogy határozza meg, hogy milyen növénykultúrákkal mekkora területen gazdálkodik. Így az Árkedvezményre illetve a Szakmai Ajánlatra való jogosultság feltétele a fentiek meghatározása.

Hozzájárulok, hogy a Felhasználói fiók létrehozása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban írtaknak megfelelően kezeljék a személyes adataimat*